Со Среќа: Конечно имаме нова влада во Македонија!

Нашиот портал Среќа Мк не се занимава со политика, но со огромна чест и задоволство сакаме да Ви ја пренесеме први оваа убава вест, која е во интерес за сите граѓани на Македонија.

Продолжува на страна: 1 2
Коментари

[fbcomments]