Категории

Среќа на денот: 95-годишна баба и нејзиниот внук покажуваат дека забавата нема граници

Сите наши баби и дедовци се поразлични: Некои уживаат да пијат чај и да се присетуваат на старите добри времиња, додека пак, други, сакаат да шетаат и да патуваат, уживајќи во слободното време кое го имаат. Но, Рос Смит (29) и неговата баба Паулин Кана (95), сакаат да го поминуваат времето на поразличен начин – снимајќи се и правејќи откачени фотографии. Погледнете за што станува збор.

Прегледи:
635
Категории:
Среќа на денот · Хумор
Објавено на:
07.09.2021