Категории

Среќа на денот: Фотографии од прекрасни бебиња кои го слават својот прв Божиќ

Божиќ е прекрасен празник кој го прославуваат милиони луѓе низ светот, но особено е посебен период за децата. Тие остануваат будни вечерта пред Божиќ со возбуда чекајќи го Дедо Мраз да пристигне. 

Овие бебиња на фотографиите иако сѐ уште не се свесни за божиќната магија, но еден ден кога ќе ги гледаат овие фотографии ќе бидат воодушевени. Погледнете ги некои од најслатките фотосесии на бебињата кои за прв пат го прославуваат Божиќ!

Прегледи:
183
Објавено на:
25.12.2021