Категории

Среќа на денот: Како реагираат животните кога прв пат ќе видат снег? (ФОТО)

Чувството кога наутро ќе се разбудиме и ќе ја забележиме белата снежна покривка предизвикува радост. Радоста е пристуна не само кај луѓето, туку и кај животните.

Животните имаат реакции кои се многу слични на нашите. Некои не го обожаваат ладното време и снегот, додека друго едноставно го обожаваат и не можат да му одолеат.

Прегледи:
419
Објавено на:
21.12.2021