Категории

Среќа на денот: Нема да останете рамнодушни на ова куче

Доколку имате лош ден, ова куче ќе се погрижи да го смени тоа. Ова куче дефинитивно не е секојдневна глетка – цвеќе на носето и насмевка до уши.

Нема да останете рамнодушни!