Среќа на денот: Се случи и првото запросување во ЗОО Скопје! (ВИДЕО)

Покрај секојдневните изненадувања кои Зоолошка градина Скопје им ги приредува на најмладите, еден вљубен пар токму оваа локација ја избра за изговарањето на судбоносното „ДА“.

Ивана и Влатко се среќниот пар, а во продолжение погледнете како изгледаше запросувањето.
Коментари

коментари