Категории

Среќата има многу лица. Како изгледа вашата? (ФОТО)

„Моето патување започна пред речиси 6 години. Верувам дека среќата има многу лица, а мајчинството за мене е едно од нив. Сѐ започнува уште во детството, каде што безусловната љубов која ја добиваме од мајката за нас претставува сѐ. Знам дека постојат безброј фотографии каде што се слави мајчинството, доењето, семејните слики. Јас не сум исклучок. Но, секогаш е убаво да се види како изгледа среќата преку фотографии!“, вака ја објаснува љубовта кон фотографијата Габриел.