Категории

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (25 ОКТОМВРИ, 2018)

Овен

Опремете се со оптимизам. Ќе изникне погоден случај за да решите некои конфликти од секојденвието и ќе имате потреба од тој оптимизам. Проверете ја вашта електронска пошта, најверојатно ќе добиете важна порака.

Бик

Лесно ќе најдете заеднички јазик со луѓето, дури и со оние кои во принцип не ви се пријатни. Ако бидете трпеливи, ќе можете да ги споделите вашите идеи и да создадете нови сојузници. Ви претстои поволен период за работа.

Близнаци

Не бидете преголеми ентузијасти во врска со новите познанства. Не е пожелно да споделувате детали од вашиот личен живот, ниту пак вашите идни планови. Бидете претпазливи.

Рак

Финансиската состојба ви е нестабилна. Ако сте во конфликт со вашиот интимен партнер не се обидувајте да го решите со подароци. Ниту ќе го решите конфликтот ниту ќе ја подобрите вашата финансиска состојба.

 

1 2 3

Прегледи:
20