СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (06 АВГУСТ, 2018)

Овен

Ќе настојувате да преземете премногу ризици. Бидете внимателни и не газете врз сопствената среќа!Денес е поволен ден за патувања од семеен интерес. Пари можат да ви пристигнат од каде што најмалку очекувате. Ви се советува да ги земете во предвид сугестиите на саканиот.

Бик

Ќе бидете успешни во професионалните и домашните активности.Во утринските часови ќе бидете многу енергични и способни да ги стимулирате луѓето околу вас. Вашата сакана личност цело време ќе биде покрај вас.

Близнаци

Ќе успеете да ги направите промените кои ги имате планирано за во домот. Може да бидете успешни во сите видови на домашни активности. Слушајте внимателно што семејството има да каже во врска со тоа. Би било подобро да го избегнете вклучувањето во жестоки расправии во врска со финансиски проблеми.

Рак

Некој поранешен школски другар ќе ви понуди шанса да се приклучите во некој бизнис или пак да ја промените работата. Ви се советува пред да донесувате одлуки предходно внимателно да ги разгледате и размислите сите можни аспекти кои се вклучени. Советот на саканиот може да се покаже како многу корисен.

 
Коментари

коментари