Фото: Среќа е … првиот семафор во Кратово!

Една слика, илјада зборови, за прв пат еден и единствен семафор во Кратово! Семафорот е поставен бидејќи се изработува односно се шири патот, се со цел за поголема безбедност. Но овој семафор како што велат жителите од овој град е вистинска атракција бидејќи Кратово е мал град и до сега немало семафори. Семафорот е вистинска атракција и за #selfie …

 
Коментари

коментари