Фото: Среќа е … да ги научите Вашите баби и дедовци да користат далечински управувач!

Ова е најдоброто решение за да ги научите Вашите баби и дедовци да ги користат далечинските управувачи, без да штракаат на сите копчиња туку самона тон, менување програми и да го запалат и изгасат телевизорот. Се што е потребно за ова решение е само трака и да го залепите далечинскиот управувач, да ги оставите само овие најпотребните копчиња …
Коментари

коментари