Среќна плејлиста: Песни кои ќе ви го поправат расположението

Играњето на следниве хитови ќе ви го подобри расположението и ќе го подигне нивото на енергија. Добрата песна и музика се рецепт за подигнување на расположението.

Доколку сакате добри вибрации ве потсетуваме на некои песни кои сигурно ќе ве расположат.

One direction – What makes you beautiful

Portugal.The Man – Feel it still

Gloria Gaynor – I will survive

George Michael – Faith

Zella Day – Man on the Moon

Ra Ra Riot – Water

James Taylor – How sweet it is

Selena Gomez – Bad liar

Emotions – Best of my love

Shakira feat Wyclef Jean – Hips Dont lie

 
Коментари

коментари