Среќно семејство: Мачка посвојува напуштено мајмунче (ВИДЕО)

Запознајте ја мачката Росинка и малиот мајмун Фјодор. Росинка го посвои напуштениот Фјодор, кој беше потполно сам откако неговата мајка го оставила во руската зоолошка градина.

Татјана Антропова, сопственикот на Росинка, работи во зоолошката градина каде што го нашла Фјодор. Се сочувствувала со болката што ја доживувало малото мајмунче, па затоа го понела со себе во својот дом. Таа била изненадена кога видела колку убаво се сложуваат мачката и мајмунот. Кој би рекол дека не доаѓа во секаков облик?
Коментари

[fbcomments]