„Сродните души секогаш наоѓаат чуден начин за да бидат повторно заедно“ – Кукла од Памук

„Можеби не бевме створени за овој свет,но јас верувам дека еден ден повторно ќе те пронајдам.. Знаеш љубовта го променува својот облик. Можеби тоа ќе бидеш ти, осамената птица која ќе долета на клупата на која ќе седам во паркот,
или оној необичен цвет кој ненадејно никнал во мојата градина.. Трпеливо ќе чекам, ќе те препознаам.. Затоа што сродните души секогаш наоѓаат чуден начин за да бидат повторно заедно…“

Следете за повеќе: https://www.facebook.com/kuklaodpamukblog/
Коментари

[fbcomments]