Видео: Српска идна старлета одговара на тешки прашања

Девојката се вика Дијана, но позната е како Сандра Медуза (!?) и сака да стане првата старлета на Зрењанин. Момците решаваат да и помогнат, па и поставуваат неколку прашања. А прашањата кои од кои потешки.
Коментари

коментари