Категории

„Срцата се едни прекрасни чуда“ – Кукла од Памук

„Срцата се едни прекрасни чуда.
Фасцинантно е тоа како можат да понесат толку многу љубов и да бидат скршени,
а таа љубов сепак да не се излее помеѓу осакатените парчиња..
А уште по фасцинантно е тоа што секогаш
умеат да помагаат на оние срца на кои им фали љубов,
а и кога би им била одбиена
тие и понатаму умеат да љубат уште по жестоко.“

Следете за повеќе: https://www.facebook.com/kuklaodpamukblog/

Прегледи:
171
Објавено на:
29.07.2020