Категории

Стан од 7 квадрати! Да, добро прочитавте! (ВИДЕО)

Иако звучи невозможно, станот од само седум квадратни метри може да биде сосема пристоен за животен простор.

Во денешно време, многу дизајнери на ентериер се трудат да создадат совршен простор, кој се одликува со естетика и функционалност.

Еден токму таков се наоѓа во самиот центар на Рим и успеал да ги воодушеви луѓето ширум светот. Со обзир на тоа дека сопственикот е архитект, го осмислил комплетниот изглед на просторот кој добива дури и една луксузна нота.

https://www.youtube.com/watch?v=NIVsXLYHV-Q

Прегледи:
60
Објавено на:
03.10.2018