Категории

Стан од 7 квадрати се продава за 250 илјади долари

Оваа недвижнина првобитно чинела 275 илјади долари но неодамна цената и била снижена за 25 илјади.

Овој минијатурен стан се наоѓа во Нотинг Хил, една од најпрестижните локации во Велика Британија.

Поради местото на кое се наоѓа, сосптвеникот одлучил овој минијатурен станбен простор прво да го продаде за 275 илјади долари. Сепак, бидејќи одзивот не бил голем, одлучил малку да ја спушти цената, па сега овој простор од само 7 квадрати може да се купи по цена од 250,000 долари.

Во станот има толку место за еден мал кревет кој е потпрен на садопер, туш кабина и тоалет а агентите тврдат дека е идеално место за самци. Станот се продава исклучиво во кеш.