Категории

Старица во Индија успеа да задави змија со голи раце

(ВИДЕО) Идејата за отровна змија што се прикрадува околу вашата куќа сигурно ќе ве растревожи, но не и оваа баба од Индија, која буквално ги презеде работите во свои раце.

Секој би се онесвестил кога би налетал на кобра. Но оваа индијка не. Кога ја виде, гневно ја фати змијата за опашката, ја влечеше низ населбата, а потоа ја фрли на отворен простор и се врати. Видеото ги вознемири корисниците на социјалните мрежи бидејќи едни сметаат дека ваквиот третман е многу ризичен, додека други го критикуваат за суровиот третман на влекачите.

Кобрата е една од најотровните змии во светот и е многу честа во Индија.

Прегледи:
536
Објавено на:
18.05.2021