Категории

Стартапот Stationhead лансираше нова алатка за трговија во живо

Стартапот за музика Stationhead најави лансирање на нова алатка со којашто одредени музички артисти ќе можат да им продаваат дигитални песни на нивните фанови за време на нивните настапи во живо.

Кога слушателите ќе купат котистејќи ја новата алатка, ќе добијат пристап преку потврда за е-пошта или преку нивниот профил на Sationhead.

Од Stationhead велат дека целта е да искуството со дигиталната музика стане попривлечно и за артистите и за фановите.

Прегледи:
222
Објавено на:
14.03.2023