Категории

Startup Of The Month – Influencers.club

Продолжуваме и во месец септември, со уште еден настан од серијалот #StartupOfTheMonth, овој пат во новиот простор на Startup Club Skopje заедно со Influencers.club и нивната визија за иднината на инфлуенсерскиот маркетинг.

🤔 Како започнува приказната на Influencers.club, односно платформата која што служи како мост помеѓу инфлуенсерите на социјалните мрежи и брендовите… И уште поважно, што
всушност прави Influencers.club?
👋 Ве покануваме да присуствувате во среда 27.09 од 19 часот, за да дознаете многу повеќе околу Influencers.club, и да ги прашате Никола и Борис сѐ што ве интересира.
📍P.S. Локацијата се наоѓа во рамките на добро познатиот Среќа Бар, веднаш до Аmerican College.
Ве очекуваме на одлична дружба со многу позитивна енергија.🤗
Оваа активност е дел од проектот на USAID North Macedonia “Активност за јакнење на деловниот екосистем”, имплементиран од Strategic Development Consulting
Прегледи:
85
Објавено на:
25.09.2023