Става сода бикарбона на нејзините образи три пати неделно, а резултатите се неверојатни

Оваа девојка вели дека со помош на сода бикарбона ги отстранува подочњаците, односно и се намалува подуеноста и темните кругови. Се што треба да се направи е да се помеша вода со мала количина обична сода бикарбона и да се добие паста која ќе се нанесе на областа под очите, да се остави да се исуши па убаво се измива.
Коментари

коментари