Категории

Ставила 3 коцки мраз во полна машина: Најгенијалниот трик за пеглање на облеката (видео)

Одлично испеглана облека му дава на нашиот надворешен изглед извесна доза на респектабилност. Но, секојдневно пеглање одзема доста време. Сепак постои доста едноставен начин на пеглање на облеката или барем исчезнување на ситните несовршености кои понекогаш е доста тешко да се испеглаат.
Кога вашето парче облека е малку стуткана, не значи дека веднаш треба да ја вадите штицата за пеглање. Оваа жена предлага изненадувачки едноставно решение за брзо исправање на стуткана облека.

Извор : Македонија Денес

Прегледи:
108
Објавено на:
30.05.2017