Категории

Сте виделе ли поголеми мачки од овие?

Расата на мачки меин кун е една од најубавите, а воедно и најголеми мачки. Како возрасни може да достигнат тежина до 8 килограми, а се прилично долги и високи мачки.

Ова се 11 мачки кои се сериозно големи, во споредба со нивните сопственици изгледаат дури и нереално.

1002532_953456361332115_5248211288607689619_n 329142768f84980930d0006469756ba94f55645ebfc8e617e00acf77e3781ddc ATFXniNl AvlgiN3l CTzaRkDXIAAzPAF hg1UTMZl mG6HyNDl oo70mzyl wYvjP7Ll

Прегледи:
440
Објавено на:
12.04.2016