Стилска Инстаграм инспирација: Џесика Ванг

Џесика Ванг е блогерка во Њујорк која го започна својот блог  Not Jess Fashion во 2014-та година и оттогаш доби стотици илјадници фанови низ целиот свет. На Инстаграм денес ја следат повеќе од 600.000 луѓе, а нејзината база има околу еден милион луѓе.

Нејзиниот стил е релаксиран и трендовски во исто време. Патувањата, начинот на живот и модата што таа ги пишува на својот блог, и ја донесоа соработката со светски познати брендови како што се Диор, Барбери, ЈСЛ и многу други, што овозможија нејзиниот блог од обично хоби  да прерасне во вистинската работа.

https://www.instagram.com/p/BfjWU9ihZ8B/?utm_source=ig_embed

Денес, таа ги ужива сите бенефиции од блогирањето, а ние сме почестени со нејзините комбинации на облекување.

https://www.instagram.com/p/BfwpAcHDczX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BgFFZrKBT-M/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bf4Msz9jVB4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfJiWngjmws/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfI7hBWDBDt/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BennIMQj2-S/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BgWRVQbhCCK/?utm_source=ig_embed
Коментари

коментари