Стилски комбинации од улиците на Копенхаген

Ви го претставуваме уличниот стил во Копенгаен на модните фанатички, трендсетерки и следбенички.

Погледнете кои се најголемите трендови и инспирирајте се од нивните дневни аутфити.
Коментари

[fbcomments]