Категории

Што ќе се случува во следната сезона на Game of Thrones? Фотографии кои ни откриваат интересни случувања

Два месеци не делат од премиерата на новата, шеста сезона на  Game of Thrones и благодарение на новите фотографии кои ги објави HBO може да видиме во која насока се движат настаните.

Фотографиите меѓу другите настани го вклучуваат Брен исправен (во визиите), Арија е слепа, благодарение на нејзиното предавство на Човекот без лице. Џејми Ланистер ја носи својата мртва внука Марсела дома кај Церсаи и Кралот Томен, кои не се воодушевени од тој настан. Рамзи болтон има многу за размислување, додека Теон и Санса се сеуште заедно. Изгледа дека Марџери и сеуште меѓу Спароус и уште многу, многу други настани.