Категории

Што ќе се случи откако ќе го фати топчето? (ВИДЕО)

Понеделник не ни е омилен ден, па затоа доза смеа не е на одмет. Кој знае секогаш да не насмее? Домашните миленици, секако.

Компилација од кучиња кои ќе ве насмеат, не дека се нешто посебно талентирани, баш напротив со нивните утки.

Прегледи:
132
Категории:
Видео · Среќа на денот
Објавено на:
15.02.2016