Категории

Страстен фотограф ги прикажува врските и сличностите меѓу луѓето и животните

Мариола Глајчар е страстен фотограф од Полска. Со многу упорност и работа, таа има добиено многу титули и почести. На овие фотографии Мариола деликатно, на интересен начин ги прикажува врските меѓу луѓето и животните.

Инспирирана е од слободата и поврзаноста меѓу овие две нешта. Наводно две различни суштества, споени заедно создаваат совршена рамнотежа:

Прегледи:
217
Објавено на:
25.11.2022