Strawberry blonde – новиот тренд кој морате да го испробате оваа есен

Русата нијанса наречена јагода е моментално помеѓу најпопуларните нијанси на фарбање на косата.

Многу познати дами веќе го носат овој тренд што направи тој да биде толку прославен. Доколку сте обожавателка на русата коса но сакате да испробате нешто ново и необично кое ќе ве издвои од топлата, тогаш оваа нијанса на руса е вистинскиот избор за вас.

 
Коментари

[fbcomments]