Изгубениот телефон во Авионот … Видео!

Изгубениот телефон во Авионот … Видео!

Стјуардесата го пронајде загубениот телефон, но кого викна потоа за да го испорача е она што ќе ве остави без зборови!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=NK-T_t166TY[/tube]
Коментари

коментари