Категории

Супер кул улична уметност во комбинација со природата

Интересен е резултатот кога ќе се направи спој на уметност и природата, како што може да видиме од овие креации. 

Навистина талентирани уметници, го виделе тоа што го нуди природата и го искористиле максимално, правејќи необичен спој на уличната уметност со ботаниката. Резултатот е супер кул дела.