Категории

Сурово реални илустрации ја покажуваат борбата на медицинските работници против коронавирусот

Во жестоката војна против најголемото зло на денешницата – пандемијата на коронавирусот, медицинските работници се наоѓаат во првите борбени редови. Овие илустрации ја покажуваат суровата реалност за нивното жртвување за да ги спасат болните и да ги заштитат сите луѓе, до „срж“ вистинито и болно што прават да ви затрепери срцето.

Прегледи:
359
Објавено на:
05.12.2020