Светки – непогрешлив празничен мејкап

Новогодишните забави се единствениот период кога светките и тоа во поголема мера се оправдани.

Кога насекаде се е весело и блескаво тогаш не постои по идеален момент да експериментирате со вашиот изглед и да пробате нешто несекојдневно. За оваа празнична сезона ве советуваме да изберете уникатен мејкап изглед со светки кој ќе направи да изгледате женствено и самоуверено.
Коментари

[fbcomments]