Категории

Свежи идеи за есенско уредување на домот (ГАЛЕРИЈА)

Ах, есен – има многу повеќе што да понуди отколку само лате од тиква и фотографирање со јаболка и чај.

Ова е сезона на повеќе дружења во затворено, време поминато дома и брилијантни, топли бои, сето тоа го прави украсувањето на есента особено убаво и важно. И бидејќи ни пристигнува најпријателната сезона на украси во годината, дојдовме до свежи идеи за есенско уредување кои ќе ви помогнат да го подготвите вашиот дом. Од лесни, но трансформативни преуредувања па се до забавни дизајнерски предизвици и проекти, овие идеи за украсување соодветни на есента нема да ве изневерат.

Подгответе се да се фрлите на карираното килимче, набавите удобни перници – и не заборавајте на огревно дрво.