Категории

Таа е инспирација на секоја жена: Најубавите модни комбинации на кралицата Ранија! (ФОТО)

На стилот на кралицата Ранија му се воодушевуваат жените ширум светот. Нејзините модни комбинации секогаш се совршени, а од неа дефинитивно може да се научи кога станува збор за модата.

Повеќе пати докажала дека е вистинска кралица на стилот. Од елегантни до лежерни изданија, таа секој пат изгледа маестрално.

Која е кралицата Ранија:

  • Родена е во Кувајт во палестинско семејство.
  • Дипломирала деловна администрација на американски Универзитет
  • По дипломирањето во 1991. година Ранија работела во градска банка
  • Својот сегашен маж, кралот Ал-Хусеин, кој тогаш сѐ уште бил принц, го запознала на забава во 1993. година. Два месеци подоцна се вериле, а на 10. јуни се венчале.
  • Имаат четири деца

Ова се некои од нејзините најдобри модни изданија:

Прегледи:
79
Објавено на:
24.04.2020