Таг:, , , , , , , ,

Ова се најгледаните YouTube музички видеа според статистиката на Google (ВИДЕО)

Секоја година носи нови трендови во музиката, а успеваат да се издвојат некои песни и видеа...

Ова е листата на 10 најпопуларни видеа на Youtube за 2017 година

Youtube ja oбјави листата со 10 најпопуларни музички видеа на Youtube за 2017 кои привлекоа најголемо...