Таг:, , , , , , ,

Како би изгледал светот ако во него живеат само 100 луѓе?

Светската популација постојано е во пораст. Но, како светот би изгледал доколку во него има...

‘The Grumpy Cat’ заработи 100 милиони долари

Најпопларната мачка и интернет сензацијата Grumpy Cat предходната година има заработено 100...