Таг:, , , ,

Традиционална крводарителска акција по повод 13 ноември

Црвен крст на град Скопје, со поддршка на Општинската организација на Црвен крст...

BRYAN ADAMS ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!

Авалон Продукција на големо задоволство на публиката го најавуваат нивниот финален светски...