Таг:, , , , ,

Спиењето на стомакот е…

… толку удобно, но според експертите, ова е исто така најлошата положба за спиење....

Кога клучот на среќата лежи во вашите раце, не дозволувајте да рѓоса: Придржувајте се кон овие правила!

Сите наши несреќи, болести, тага, огорченост се резултат на нашите постапки и мисли. Поради...