Таг:, , , , , , , , , , ,

Бродот на среќата беше домаќин на вистинска пиратска забава на Сеавус Едукативниот Центар

Минатиот петок, на 30 ноември на Бродот на среќата се одржа доделувањето на дипломи на...

#365среќа Крсто Златков и Ирина Тошева: „Студентите од Академиите за Визуелни Уметности и Моден Дизајн на пракси во познати компании“

Уметност е секое креативно дело создадено од човекот, таа ја покажува неговата...

Промотивни предавања и работилници на SEDC Академиите за Дизајн, Програмирање и Компјутерски Мрежи!

Пријави се за Creative Summer Start – Промотивни предавања и работилници на SEDC Академиите за...