Таг:, , , , , ,

(ВИДЕО) Неповторливо доживување: Нурнете во подводниот свет преку вашиот екран

Хипнотизирачките сцени од прекрасните живи суштества ќе ве заинтересираат и вас и...

Како изгледа најмалиот аквариум во светот? (ВИДЕО)

Сите би сакале да имаат голем аквариум во кој ќе собере повеќе риби. Но, овој човек одлучил да...

Еден од најголемите аквариуми во светот: Неверојатното езеро Kuroshio во Јапонија

Неверојатниот аквариум Okinawa Churaumi е лоциран во Паркот Ocean Expo Park во Јапонија. Отворен во 2002...

Сега ќе ве лапнам

Уникатна уметност: Создава надреални фотографии со помош на аквариум

Kim Keever создава уникатна уметност. Користејќи стаклени резервоари кои собираат дури до 760...