Таг:, , , , , ,

Важно е кој ви е пријател, бидејќи ќе ги попримите неговите навики и размислувања

Повеќе не им дозволувам на луѓето со мрачни аури да ми го одземаат драгоценото време на оваа...

Знаете ли која е бојата на вашата аура и што кажува за вашата личност?

Сигурно многу пати сте слушнале за поимот “аура“, сте се запрашале како да ја видите и што...