Таг:, , , , , , , , , , ,

12-годишно момче создава модерни лептир машни за кучиња и мачки, за да им помогне да најдат дом!

Сите сме запознаени со предизвиците со кои се соочуваат засолништата за животни кога треба...

Архитекти направија необични куќички за мачиња

Многу е убаво кога луѓето ја користат својата креативност и хуманост со цел да им помогнат...

ПОЗИТИВА НА ДЕНОТ: Продаваат лимонада за помош на бездомни животни

На официјалниот FB профил на LD Pistolero, денес беше објавена многу позитивна активност на дечиња...