Таг:, , , , , ,

Љубов или зависност: Како изгледа безусловната љубов

Кога сакаме безусловно, болката на поврзаноста не може да влијае на нас. Да се сака...

Што жените бараат од мажите, а не треба?

Девојките обожаваат да играат игри со мажите и да го покажат своето „јас“. Ова дури има и...

Можеш да имаш десет куќи, но домот е онаму каде што е мајка ти

Тешко на оној кому родителите му се замериле. Родителскиот благослов е најголемо наследство...

Емотивно писмо од една жена која чека сродна душа: Можеби сега си на пат кон мене …

Знам дека ќе дојдеш, затоа ќе те чекам. Можеби сега си на пат кон мене. Не знам, но сигурна сум...

Едноставен психолошки тест: Дали се сакате себеси?

Овие прашања се многу едноставни и на нив треба да одговорите искрено и без размислување....

Пет совети за среќни кучиња

Кучињата заземаат посебно место во срцата на луѓето. Тие се полни со љубов спрема своите...