Таг:, , , , , , , , ,

Како настанал билјардот?

Билјардот е добро позната игра и претставува забава за сите генерации. Таа игра е толку...

Видео: Што ти се вика да имаш среќа

Видео снимено во бар во Италија, на кое се претставени неколку пријатели што играат билјард....