Таг:, , , ,

Градови со најчист воздух во светот: Најздравите луѓе живеат овде!

Хаваи е едно од најчистите места во светот, поради што е и земја со најмалку срцеви удари И...

Истражи ја Крива Паланка- поврзи се со природата – Живеј спортски диши чист воздух

Планинарската трансферзала Руен е настан кој што подразбира традиционално искачување на...

Сингапур ја претстави кабината за пушење која чадот го претвора во чист воздух!

Станува збор за кабина за пушење која содржи филтери кои го претвораат чадот од цигарите во...

Викендов ќе се одржат протести за чист воздух во Скопје и Куманово

Протестот „Време е за чист воздух“, ќе се одржи во сабота, 17 ноември од 12 часот пред бараките...

Ѕидовите наречени “урбани дрвја”со ист ефект врз загадениот воздух како цела шума

Загадувањето на воздухот е проблем кој што станува се поголем. И покрај тоа што е невидлива...

Добар бизнис: За 115 долари продаваат чист воздух во тегла

Ова кај нас го викаат продавање на ветер у магла… И демек на овие им иде бизнисот и до сега...