Таг:, , , , ,

Кога си добар, секогаш ќе се најде некој кој ќе те гази

Вети си дека ќе ги разбудиш своите тишини кои ги молчиш во длабочината на својата душа. Нема...

Приказна за двата волци: Се чита за 10 секунди, а поуката останува вечно!

Добро размислете за овие зборови! Може да ви го променат животот! Разговарале еден стар...