Таг:, , , , , , ,

Славната пејачка го роди своето прво дете на 44-годишна возраст!

Натали Имбрулија го роди своето прво дете на 44. години зачнато со ин витро со помош на...

Златна крвна група која ја имаат само 43 луѓе на светот!

Постојат четири основни типови на крвни групи – А, Б, АБ и 0, а нивната зачестеност најмногу...

11 годишно дете јаде за да се здебели и да го спаси татко му

Љубовта на децата кон родителите е навистина голема. Дете од Кина се обидува да се здебели за...