Таг:, , , , , , , , , ,

Најскромната кралица владее со најсреќната земја во светот: Тие не ги сечат шумите и самите се издржуваат!

Кралицата на Бутан, Џетсун Пема (28), најмладата кралица во светот, ги магепсува своите жители...

Среќа е Шара да стане национален парк!

Еден од најубавите планински масиви во регионот, со богата и разновидна флора и фауна, за Шар...